Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Roxa

Brand: Roxa
Materiali: PU+ / PP+Kopsat: 4 AluAstar: U 50 LSGripWalkSistemi i lidhjes: Apline / GripWalk102 mm BioFit Mansheta specifike: Mansheta e sipërme specifike e grave ofron lartësi të reduktuar dhe formë "të gërvishtur" për të akomoduar me lehtësi format këmbëve&nbs..
€167.00
Brand: Roxa
Flex: 80Liner: Astar komfortiMaterial: PP+ / PP+102 mm BiofitKopsat: 4 alumini Dizajni i ri i mbivendosjes ultra të lehtë me 2 pjesë ofron fuqi dhe saktësi. Sistemi i veshjes së lehtëFutja e panelit të butë poliuretani në fund mundëson veshje-heqje, të leh..
€150.00
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)