Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Syncros

Brand: Syncros
SFP-02 i pajtueshëm me valvulën Presta dhe Schrader për thjeshtësi.Matës i fortë për leximin e lehtë të presionit qoftë për rrugë ose mtb.Materiali: Najloni i përforcuar me fibra xhamiLidhja: Presta/Schrader i kthyeshëm (valvula automatike)Presioni: 160 PSI / 11 Bar..
€23.00
Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)