Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Molten

Brand: Molten
Topi i kohës së lirëLëkurë e butë sintetikeQepur me makinëMadhësia: 5 | Niveli: Topa të kohës së lirë | Përdorimi: Për Plazh..
€16.00
Brand: Molten
Topi i kohës së lirëLëkurë e butë sintetikeQepur me makinëMadhësia: 5 | Niveli: Topa të kohës së lirë | Përdorimi: Për Plazh..
€16.00
Brand: Molten
Top për stërvitjeLëkurë sintetike e butë, e qepur me dorëNgjyra: e bardhëMadhësia: 4 | Niveli: Top për stërvitje | Përdorimi: Brendshëm..
€20.00
Top hendbolli / Molten - H2X3800-CN
Nuk ka në stok
Brand: Molten
Madhësia: 2 | Niveli: Për lojë | Përdorimi: BrendaLëkurë sintetike shumë e butëNënstrukturë e butëVeti jashtëzakonisht të mira mbrojtëse dhe kërcyeseTë qepur me dorëMiratuar nga: IHF..
€50.00
Brand: Molten
Top me cilësi të lartë, për stërvitjeKarakteristika shumë të mira loje dhe ndjesi kapëse falë materialit të butë të sipërfaqes PUPanelet e qepura me makinë janë veçanërisht të qëndrueshmeTrajtim i lehtë, falë madhësisë dhe peshës së reduktuar sipas standardit IHFMadhësia: 1 | Nive..
€18.00
Brand: Molten
Top i butë futbolli, amerikanMateriali: Shkumë (me lëkurë elefanti)I lehte dhe i qendrueshemPesha: 150gramGama e përdorimit: Fëmijë..
€18.00
Brand: Molten
Top për stërvitjeKonstruksion klasik i paneleve 32Materiali: PVCMadhësia: 4 | Përdorimi: Jashtëm..
€16.00
Brand: Molten
Ngjitësi tretet lehtësisht dhe lahet edhe nga dyshemeja e sallës.Nuk përmban aditivë kimikë.Homologuar nga IHF.Përmbajtja: 100 ml..
€20.00
Brand: Molten
Ngjitësi tretet lehtësisht dhe lahet edhe nga dyshemeja e sallës.Nuk përmban aditivë kimikë.Homologuar nga IHF.Përmbajtja: 100 ml..
€12.00
Brand: Molten
Set mini koshi, mbajtëse me ngjitëse dhe topDimensionet: 28 x 15.5 cm (dërrasë) | Ø 9 cm (topa) | Ø 16 cm (unazë)..
€20.00
Prej 1 deri 12 nga 70 (6 faqe)