Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Speedo

Lopata për zhytje / Speedo - LONG BLADE FIN AU VARIOUS Lopata për zhytje / Speedo - LONG BLADE FIN AU VARIOUS
Nuk ka në stok
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Përbërja: gomë 100% natyraleE shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit.Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisë..
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Përbërja: gomë 100% natyraleE shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit.Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisë...
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Përbërja: gomë 100% natyraleE shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit.Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisë...
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Përbërja: gomë 100% natyraleE shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit.Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisë...
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Përbërja: gomë 100% natyraleE shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit.Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisë...
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore:Për të dy gjinitëMadhësia standard (Një masë)Përdorimi për: Sportet e ujitMateriali: ShkumëKapaciteti maksimal: 100kg..
€20.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UV..
€11.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UVMosha: 6-14 vjeça..
€11.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UVMosha: 6-14 vjeça..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Prej 25 deri 36 nga 209 (18 faqe)