Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Speedo

Brand: Speedo
Ideale për flokë të mesme dhe të gjatë.Ofron rehati dhe përshtatje superioreKapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori..
€18.00
Brand: Speedo
Ideale për flokë të mesme dhe të gjatë.Ofron rehati dhe përshtatje superioreKapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori..
€18.00
Brand: Speedo
Përdorimi: 2-12 vjet, deri në 50 kg max.Dimensionet: 17 x 15 x 4,4 cm; 130 gramPVC me cilësi të lartë me valvola sigurieFëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produkt...
€9.00
Shorce për not për fëmijë / Speedo -  PLMT PRNT JAM JM BLACK/RED Shorce për not për fëmijë / Speedo -  PLMT PRNT JAM JM BLACK/RED
Zbritje
Brand: Speedo
Materiali: 80% najlon i ricikluar, 20% elastan (Creora® HighClo)Rezistencë më e madhe ndaj klorit sesa pëlhurat normale të rrobave të banjës: me CREORA® HighClo™ qëndron si e re për më gjatëMbajtja e formës: Pëlhura shtrihet për t'ju lejuar të notoni pa u ndier i kufizuar..
€23.00 €25.00
Kostume për larje për fëmijë /Speedo - PLMT DIGI HYST JF BLUE/PURPLE Kostume për larje për fëmijë /Speedo - PLMT DIGI HYST JF BLUE/PURPLE
Zbritje
Brand: Speedo
Materiali: 82% poliestër i ricikluar, 18% elastan (Creora® HighClo)Teknologjia Creora® Highclo™Rezistencë më e lartë ndaj kloritFortësi dhe qëndrueshmëri më e madhe e pëlhurësLinja e aplikuar dhe formimi i siluetitTeknologjia ECO EnduraBrite ofron:Mbajtje më të gjatë të ngjyraveRezistencë më të lart..
€23.00 €25.00
Shorce për not për fëmijë / Speedo - MEDLEY LOGO JAM JM NAVY/GREEN Shorce për not për fëmijë / Speedo - MEDLEY LOGO JAM JM NAVY/GREEN
Zbritje
Brand: Speedo
Materiali: 53% poliestër i ricikluar, 47% polibutilenRezistencë më e lartë ndaj klorit se rrobat e banjës tradicionaleQëndron si e re për më gjatë me mbajtjen e formës CREORA® HighClo™ − shtrirje pëlhure që të mund të shijoni notin tuaj pa u ndier i kufizuar..
€23.00 €25.00
Brand: Speedo
Përbërja e pëlhurës: 100% silikonNdihmon në mbrojtjen e flokëve nga kloriE mirë për flokë të mesëm dhe të gjatë.Ofron rehati dhe përshtatje superior..
€10.00
Brand: Speedo
Ideale për flokë të mesme dhe të gjatë.Ofron rehati dhe përshtatje superioreKapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori..
€10.00
Lopata për zhytje / Speedo - TRAINING FIN AU ORANGE/BLUE Lopata për zhytje / Speedo - TRAINING FIN AU ORANGE/BLUE
E fundit
Brand: Speedo
Teknologjia Speedo Biofuse për rehati dhe përshtatje maksimale100% silikon për rehati të shkëlqyerForconi muskujt e këmbëve - rezistenca e shtuar rrit ngarkesën e punës në muskujt e këmbëve tuaja, gjë që përmirëson forcën dhe qëndrueshmërinëRritni shpejtësinë e stërvitjes - perajet e stërvitjes ..
€67.00
Lopata për zhytje / Speedo - LONG BLADE FIN AU VARIOUS Lopata për zhytje / Speedo - LONG BLADE FIN AU VARIOUS
Nuk ka në stok
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore: Përbërja: gomë 100% natyrale E shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit. Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisëNumri EU: 42-43..
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore: Përbërja: gomë 100% natyrale E shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit. Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisëNumri EU: 40-41..
€41.00
Brand: Speedo
Karakteristikat kryesore: Përbërja: gomë 100% natyrale E shkëlqyeshme për të gjitha nivelet e trajnimit, mësimdhënies dhe rekreacionit. Ndihmon në zgjatjen e goditjes dhe përmirësimin e teknikës dhe shpejtësisëNumri EU: 38-39..
€41.00
Prej 49 deri 60 nga 229 (20 faqe)