Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Viking

Brand: Viking
Të brendshmet e fëmijëve Skido janë një komplet shumë i ngrohtë, materiali kryesor i të cilit është 100% poliamidi i ricikluar. Kjo është arsyeja pse kjo veshje ka certifikatën e njohur Global Recycled Standard. Përveç kësaj, ka veti të shkëlqyera termike dhe termorregulluese, duke ruajtur..
€43.00
Brand: Viking
Të brendshmet e fëmijëve Skido janë një komplet shumë i ngrohtë, materiali kryesor i të cilit është 100% poliamidi i ricikluar. Kjo është arsyeja pse kjo veshje ka certifikatën e njohur Global Recycled Standard. Përveç kësaj, ka veti të shkëlqyera termike dhe termorregulluese, duke rua..
€43.00
Brand: Viking
Karakteristikat: Frymëzohet, thahet shpejt, absorbuesLloji i jakës: Prerje me qafë të rrumbullakëMateriali: 100% polyesterInformacioni i madhësisë: Prerje normale..
€29.00
Brand: Viking
Karakteristikat: Frymëzohet, thahet shpejt, absorbuesLloji i jakës: Prerje me qafë të rrumbullakëMateriali: 100% polyesterInformacioni i madhësisë: Prerje normale..
€29.00
Brand: Viking
Parker është multifunksionale dhe mund të përdoret pothuajse në çdo kohë të vitit - gjatë aktiviteteve dimërore si ski, snowboard, udhëtim me sajë, patinazh në akull, si dhe gjatë shëtitjeve të gjata të dimrit, në verë - për mbrojtjen e erës nga era kur ngasni motoçikletë ose biçikletë.&nbs..
€26.00
Brand: Viking
Parker është multifunksionale dhe mund të përdoret pothuajse në çdo kohë të vitit - gjatë aktiviteteve dimërore si ski, snowboard, udhëtim me sajë, patinazh në akull, si dhe gjatë shëtitjeve të gjata të dimrit, në verë - për mbrojtjen e erës nga era kur ngasni motoçikletë ose biçikletë.&nbs..
€26.00
Brand: Viking
Parker është multifunksionale dhe mund të përdoret pothuajse në çdo kohë të vitit - gjatë aktiviteteve dimërore si ski, snowboard, udhëtim me sajë, patinazh në akull, si dhe gjatë shëtitjeve të gjata të dimrit, në verë - për mbrojtjen e erës nga era kur ngasni motoçikletë ose biçikletë.&nbs..
€26.00
Brand: Viking
Prerja ergonomike dhe pëlhura Coolmax - që rregullon kushtet termike të kokës - janë pikat e forta të maskave Viking Crister, falë të cilave ndihet rehati e madhe.  Përparësitë kryesore:·      Tegela të sheshta ·      Termorregullator&n..
€24.00
Brand: Viking
Viking Berit është një kapelë sportive dhe urbane shumë e gjithanshme, prerja e thjeshtë dhe ngjyrat e zbehta e bëjnë të dobishme në një gamë të gjerë përdorimesh. Përdorimi i leshit 100% merino siguron rehati të përsosur termike, edhe në ditët më të ftohta. Është aq universal sa i përs..
€21.00
Brand: Viking
Viking Berit është një kapelë sportive dhe urbane shumë e gjithanshme, prerja e thjeshtë dhe ngjyrat e zbehta e bëjnë të dobishme në një gamë të gjerë përdorimesh. Përdorimi i leshit 100% merino siguron rehati të përsosur termike, edhe në ditët më të ftohta. Është aq universal sa i përs..
€21.00
Brand: Viking
Viking Berit, është një kapelë sportive dhe urbane shumë e gjithanshme, prerja e thjeshtë dhe ngjyrat e zbehta e bëjnë të dobishme në një gamë të gjerë përdorimesh. Përdorimi i leshit 100% merino siguron rehati të përsosur termike, edhe në ditët më të ftohta. Është aq universal sa i për..
€21.00
Brand: Viking
Materiali280 g/m2 66% fibra bambu, 26% lesh merino, 8% elastin Karakteristikat:Lesh merino të zgjedhurTermorregullimi optimalNgrohtë pa mbinxehjeMenaxhimi i lagështisëMrymëmarrje e lartëVetitë antibakterialeFreski dhe higjienë gjatë aktivitetitElastan për një përshtatje të përsosur..
€24.00
Prej 1 deri 12 nga 87 (8 faqe)