Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Marker

Brand: Marker
Rec. Pesha e skiatorit: 30 - 105 kgLartësia e qëndrimit: 21,5 mmSistemi i gishtërinjve: ISI Toe - Hap IntuitivThembra Step-In: Thembra KingPinGjerësia e frenave: 100 - 125 mm - e përshtatshme për gjerësinë e skive 99-125 mmPërafërsisht. Pesha/pc.: 695gKundër akullitGishti i këmbës ..
€465.00
Lidhese / MARKER VMOTION10 GW black
Nuk ka në stok
Brand: Marker
Lidhese për skijim: MARKER 7.0 VMOTION JR black-anthracitePesha : 570 gMban peshë : < 75 kgGama DIN/Iso : 2.0 - 7.0Të përshtatshme për këpucë GripWalk për të rritur dhe fëmijë...
€70.00
Brand: Marker
Lidhese SKI MRK 4.5 VMOTION JR black-anthracitePesha : 570 gMban peshë : < 57 kgGama DIN/Iso : 0.75 - 4.5Të përshtatshme për këpucë për të rritur dhe fëmijë...
€68.00
Brand: Marker
Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.Madhësia M: 55-59 cmMadhësia L: 59-63 cmPesha : 560 g(L), 500g(M)Karakteristika: Sistemi i përshtatjes RTSRreshtim Xdry Per..
€65.00
Brand: Marker
Me përshtatjen e saj të shkëlqyer dhe ndërtimin e lehtë në kallëp, COMPANION është helmeta perfekte për të gjithë.Pesha: 440g(M)Karakteristika:Sistemi i kanaleve MarkAIR2 Pozicionone për kontrollin e klimësSistemi i përshtatjes RTSRreshtim i performancës Xdry..
€70.00
Brand: Marker
Frenat alpinist MRK ALPINIST 105mm Marker Alpinist Brake Skistopper 105mm është një frenim i lehtë për serinë Alpinist dhe garanton funksionim të lehtë me peshë minimale.Në modalitetin e ecjes, ai kyçet automatikisht në hapin e parë dhe riaktivizohet kur kalon në modalitetin e afrimit.Pesha: 90 g&nb..
€55.00
Lidhese / MARKER SQUIRE 11 ID black
Nuk ka në stok
Brand: Marker
Pesha: 820 gGjerësia: 100 mmGama DIN/ISO: 3.0-11.0Mban peshë: <110 kgKategoria: FreerideTë përshtatshme për këpucë standarde GripWalk..
€115.00
Prej 1 deri 12 nga 13 (2 faqe)