Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Völkl

Skija / Völkl - RISE UP 82 FLAT - 20 Skija / Völkl - RISE UP 82 FLAT - 20
E fundit
Brand: Völkl
Gjatësia: 170cmRrezja: (R1) 26, (R2) 15, (R3) 22Prerja anësore: 125_82_105Roker: Tip RockerBërthama: Druri me shumë shtresa hibrideBaza: P – Tex 2100Niveli i skijimit: Fillestar, i mesëm, i avancuar*Lidhëset (markerët) nuk janë të përfshira në Çmim!..
€298.00
Brand: Völkl
ROCKER: Tip RockerCORE: Composite CoreBASE: SKP V2 / P-Tex 2100RECOMMENDED BINDING: Flat (70-150 cm) - vMotion JR (80 cm+)SKIING LEVEL: Beginner, Intermediate Length Radius Sidecut Weight (without binding) With binding ..
€130.00
Brand: Völkl
Gjinia   Djalë / Vajzë Prerje anësore (Gjerësia)   70 Prerja anësore e majës (Gjerësia e majës)   117 Materiali   Bërthama prej drur..
€227.00
Skija / Völkl - M5 MANTRA - FLAT - 20 Skija / Völkl - M5 MANTRA - FLAT - 20
E fundit
Brand: Völkl
Bërthama druriNdërtimi i kornizës: TitanalProfil rocker/Camber/RockerNiveli i aftësisë: Skiatorë të avancuar dhe ekspertë Madhësia (cm): 184Gjerësia e majës (mm): 134Gjerësia e belit (mm): 96Gjerësia e bishtit (mm): 117Rrezja e kthesës (m): 21.2*Lidhëset (markerat) nuk janë të përfshira në..
€550.00
Skija / Völkl - DEACON XT VMOTION1 - 21 Skija / Völkl - DEACON XT VMOTION1 - 21
E fundit
Brand: Völkl
Deacon XT përmirëson anten e performancës për skiatorët e mesëm dhe të avancuar, me një mjet të shkëlqyeshëm për t'u përdorur për të pushtuar malin pavarësisht nga kushtet.Ndërtimi i tij përmban një mur anësor të pjesshëm që rrit kapjen e skajit dhe stabilitetin për skijimin në anën e përparme.S..
€260.00
Brand: Völkl
Modeli i vitit: 2021 / 22Niveli: i avancuarMosha / Gjinia: SeniorSki – Disiplinë: Turne*Lidhëset (markerët) nuk janë të përfshira në çmim!..
€510.00
Brand: Völkl
Materiali i boshtit: Aliazh i lehtë, 16 mmMbërthimi: transparent me prekje të butëRrip: Rrip komforti..
€22.00
Brand: Völkl
Gjatësia: 090cm dhe 100cmBoshti: Alu 5083, 14 mmTë përshtatshme për fëmijë..
€16.00
Brand: Völkl
Gjatësia : 90cm dhe 100cm Boshti : Alu 5083, 14 mmTë përshtatshme për fëmijë..
€16.00
Skija për fëmijë / Völkl - JR RACETIGER RED VMOTION - 21 Skija për fëmijë / Völkl - JR RACETIGER RED VMOTION - 21
Nuk ka në stok
Brand: Völkl
Gjatësia: 140cmPesha: 980 g , 1080,850 pa lidhëseRrezja: 11.2 , 13.3, 12.7Niveli: Fillestar dhe MesatarBaza: SKP V2/P-Tex 2100Rekomandohen lidhëset: vMotion Jr (80 cm +) *Lidhëset (markerat) nuk janë të përfshira në çmim!..
€120.00
Skija / Völkl - DEACON X VMOTION1 - 21 Skija / Völkl - DEACON X VMOTION1 - 21
E fundit
Brand: Völkl
Gjatësia: 172 cmBaza: P-Tex 2100                                            &nbs..
€200.00
Prej 1 deri 12 nga 18 (2 faqe)