Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Garlando

Brand: Garlando
Një rrjetë universale për pingpong që i përshtatet çdo tavoline pingpong dhe vjen në përmasa zyrtare. Rrjeti ofrohet veçmas, pa bashkëngjitje apo shtylla. Ngjyra e zezë. Pesha: 200 g. Përmasat: 5 × 20 × 15 cm. Model universal..
€15.00
Brand: Garlando
Kornizë çeliku e rëndë e përbërë nga gypa me diametër 32 mm.Veshja me pluhur mundëson përdorimin e çdo moti.Ngjyra: argjend.Rrjetë poliesteri rezistente ndaj motit, rezistente ndaj rrezeve ultraviolet, me mbështetëse të dyfishta të fiksimit në kornizëNgjyra: e bardhë.Dimensionet: 180 x 120 x 60 c..
€69.00
Brand: Garlando
Tavolina e PingPongut C-277I është për përdorim të brendshëm, i palosshëm me mbyllje automatike kompakte. Dimensionet e majave: 274 x 152,5 x 76 cmPesha: 75 kgMateriali bazë: prej druriMateriali I kornizës: Metal..
€420.00
Brand: Garlando
Tavolina e PingPongut C-113 l është për përdorim të brendshëm, i palosshëm me mbyllje automatike kompakte. Dimensionet e majave: 274 x 152,5 x 76 cmPesha: 69 kgMateriali bazë: prej druriMateriali I kornizës: Metal..
€350.00
Brand: Garlando
Tavolina e PingPongut C-276l është për përdorim të brendshëm, i palosshëm me mbyllje automatike kompakte. Dimensionet në formë të hapur: 156 x 140 x 12cmPesha: 88 kgMateriali bazë: prej druriMateriali I kornizës: Metal..
€440.00
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12 Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
E fundit
Brand: Garlando
Strukturë vertikale me lartësi të rregullueshme, në gyp çeliku teleskopik Ø 60 mm dhe mbajtëse përforcuese, e veshur me pluhur në ngjyrë të zezë.Mekanizmi praktik dhe i sigurt i mbylljes së kolonës në lartësinë e dëshiruarLehtë i transportueshëm falë dy rrotave në bazë.Në përput..
€355.00
Brand: Garlando
AHF-142 është jashtëzakonisht fleksibël dhe i përshtatshëm për ushtrime rehabilitimi, shtrirjeje dhe forcimi. Goma është e pajisur me 8 prerje 15 cm, plus një prerje qendrore 25 cm. Referencat numerike në secilën slot korrespondojnë me nivelet e ndryshme të rezistencës, të rregulluara..
€7.00
Brand: Garlando
Brendi: GarlandoKodi: 8029975927442Dimensionet: 79 x 11 x 35cmPesha: 2.5KGPesha maksimale e përdoruesit: 50KG..
€35.00
Trotinet GRG-006 / Garlando
E fundit
Brand: Garlando
Dimensionet: 79 x 11 x 35cmPesha: 2.5KGPesha maksimale e përdoruesit: 50KG..
€35.00
Skateboard - Garlando / GRG-015
E fundit
Brand: Garlando
Brendi: GarlandoKodi: 8029975927282Dimensionet: 79 x 20 x 14 cmPesha: 1.9 KGMadhësia e rrotave: 50 mm..
€24.00
Brand: Garlando
Veçoritë:o   Ideale për ata që duan të luajnë volejboll duke përdorur një produkt cilësor.o   Mbushjet e gjurit kanë mbushje me densitet të dyfishtë.o   Janë në pëlhurë që ajroset, të punuara me material 50% poliestër, 35% gome, 15% EVA (Etileni Vinil Acetat).o ..
€8.00
Brand: Garlando
Diametri: 140 cmLartësia: 192 cm (përfshirë rrjetën e sigurisë) - 38 cm (trampolinë)Pesha bruto / pesha neto: 17,9 kg / 16,6 kgDimensionet: 86 x 32 x 30 cmShtyllat mbrojtëse me gjerësi: 15 cmKëmbët: 6..
€144.00
Prej 1 deri 12 nga 17 (2 faqe)