Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mikasa

Brand: Mikasa
Pesha dhe madhësia zyrtare (260 - 280 g, 65 - 67 cm) PU-material i butë i sipërm për trajtim të shkëlqyeshëm – Jashtëzakonisht të rehatshme me prekjePanele të qepuraMiratuar nga DVV..
€28.00
Brand: Mikasa
V200W përmban një dizajn aerodinamik të balancuar në mënyrë të përsosur, me 18 panele që përmirëson lëvizjen e topit dhe u jep lojtarëve kontroll më të madh. Me dukshmëri të përmirësuar, Madhësia: 5 (65-67 cm)Pesha: 260-280 gMbulesa e përbërë nga Micro-Fiber me dy gropëzimeFunksionaliteti ..
€110.00
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)