Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Alin Sport

Brand: Alin Sport
Nuk duhet të shqetësoheni për humbjen e pllakave të peshës gjatë një ngritjeje. Mbani pllakat tuaja të peshës në shirit dhe jashtë dyshemesë me një palë kapëse. Këto kapëse fiksohen në mënyrë të sigurt dhe lehtësisht në shufra. Ato kanë shkyçje të shpejtë dhe të thjeshtë për humbjen e shtimit/he..
€10.00
Shufra olimpike / 218 cm
Nuk ka në stok
Brand: Alin Sport
ü  Kjo shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesën e p..
€220.00
Brand: Alin Sport
ü  Ky shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesë..
€155.00
Brand: Alin Sport
ü  Ky shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesën e p..
€150.00
Brand: Alin Sport
ü  Përbëhet prej gome me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Duke marrë parasysh se lënda e parë është prej gome me cilësi të lartë, nuk përmban asnjë erë që do t'i shqetësojë përdoruesit.ü  Shtresat metalike janë të kromuara dhe rezistente ndaj ndryshkut.ü ..
€60.00
Brand: Alin Sport
ü  Përbëhet prej gome me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Duke marrë parasysh se lënda e parë është prej gome me cilësi të lartë, nuk përmban asnjë erë që do t'i shqetësojë përdoruesit.ü  Shtresat metalike janë të kromuara dhe rezistente ndaj ndryshkut.ü ..
€30.00
Brand: Alin Sport
Emërtimi Barkodi Çmimi Pesha hex dumbells 7.5 kg 0000000016240 30.00 Pesha hex dumbells 17.5kg 0000000016245 70.00 Pesha hex dumbells 20kg 0000000016246 ..
€30.00
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)