Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Menabo

Brand: Menabo
Mbajtës i skijave Menabo, mund të insalohen në të gjitha llojet e shufrave në bazë të rafteve të çatisë së makinës me gjerësi tërthore jo më shumë se 60mm. I përshtatshëm për transportimin e 3-4 palë sijave ose 2 snowboardave.o   Kapaciteti i ngarkesës: 24kgo   Dimensi..
€60.00
Brand: Menabo
o   Për 2 palë skija përfshirë shkopinjtë e skijimito   Me mbrotje kundër vjedhjeso   Gjerësia maksimale e skijave: 83 mmo   Lartësia maksimale e skijave: 55 mmZgjidhja optimale për udhëtimet spontane të skijave!Mund të montohet në sek..
€115.00
Brand: Menabo
Përbëhet prej aluminit dhe plastikës së fortë. Shumë i sigurt dhe praktik, modeli Iceberg është i thjeshtë dhe i shpejtë për t'u përdorur: mund të instalohet në të gjitha llojet e shufrave të çatisë me anë të fiksimit standard të sistemit T 20 mm (0,78”) ose si alternativë me komplet opsional të ..
€55.00
Brand: Menabo
Mbajtës magnetike për skija me mbrojtje kundër vjedhjes, i cili mbron raftin dhe skijat/snowboarding tuaj.Mund të mbajë 3 palë skija dhe 2 snowboard.Jashtëzakonisht e lehtë për t'u fiksuar në çatinë e makinës suaj pa përdorimin e mjeteve, e përputhshme me të gjitha montimet e çatisë..
€165.00
Brand: Menabo
Mbajtëset magnetike për skija Igloo ju lejon të transportoni 2 palë ski pa një mbështetje bazë në çatinë e automjetit tuaj. Montohet shpejt dhe pa mjete thjesht duke e vendosur në çati. Një magnet dhe një rrip shtesë plastik i bashkangjitur në derën e shoferit sigurojnë që mbajtësi i s..
€60.00
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)