Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green

Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green
Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green
Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green
Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green
Këpucë për skijim / ROXA RFIT S ALPINE Black/Black/Green
  • Barkodi: 8052469130851
€150.00

Opcionet

Flex: 80

Liner: Astar komforti

Material: PP+ / PP+

102 mm Biofit

Kopsat: 4 alumini

 

Dizajni i ri i mbivendosjes ultra të lehtë me 2 pjesë ofron fuqi dhe saktësi.

 

Sistemi i veshjes së lehtë

Futja e panelit të butë poliuretani në fund mundëson veshje-heqje, të lehtë.

 

Comfort Liner

Kjo astar është krijuar për ata që kërkojnë një përshtatje të pakufizuar por komode. Ndërtimi i gjuhës dhe shtroja e formuar me termoformë ofrojnë rehati të shkëlqyer