Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW

Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW
Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW
Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW
Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW
Këpucë për skijim për Femra / ROXA W RFIT 75 GW
  • Barkodi: 8052469138406
€167.00

Opcionet

Materiali: PU+ / PP+

Kopsat: 4 Alu

Astar: U 50 LS

GripWalk

Sistemi i lidhjes: Apline / GripWalk

102 mm BioFit

 

Mansheta specifike: Mansheta e sipërme specifike e grave ofron lartësi të reduktuar dhe formë "të gërvishtur" për të akomoduar me lehtësi format këmbëve

 

Shkuma ultralon: Ultralon zhvilloi një shkumë me cilësi të lartë, e njohur për aftësinë e saj superiore termoformuese, nivelin e lartë të izolimit dhe qëndrueshmërinë e shkëlqyer.

 

Cac Adj Cuff: Mansheta e përshtatjes së këmbës rregullohet lehtësisht për të rritur perimetrin e sipërme të çizmes me 1,5 cm.

 

Grip walk: Taban rezistent ndaj rrëshqitjes me profil të lartë. Rrit komoditetin në ecje dhe përmirëson rrotullimin natyral falë shputës së lakuar prej gome.

 

Dizajni i gjeneratës tjetër: Dizajni i ri i mbivendosjes ultra të lehtë me 2 pjesë ofron fuqi dhe saktësi.