Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Bishta - CLICK standard RED

Bishta - CLICK standard RED
Bishta - CLICK standard RED
Bishta - CLICK standard RED
Bishta - CLICK standard RED
Bishta - CLICK standard RED
  • Barkodi: 5017626023332
€5.00

E ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon që boshti i kuq i hollë Harrow Clic të rrotullohet 360º, gjë që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti një përkulje gjatësore 17 º për të reduktuar devijimet.