Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Bishta - CLICK STANDARD BLACK

Bishta - CLICK STANDARD BLACK
Bishta - CLICK STANDARD BLACK
  • Barkodi: 5017626012619
€5.00

I ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon fluturimin Clic të rrotullohet 360° që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti 17° shkallë përkuljeje gjatësore për të reduktuar devijimet.