Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Bishta per pikado - DIMPLEX BLACK / Harrows

Bishta per pikado - DIMPLEX BLACK / Harrows
Bishta per pikado - DIMPLEX BLACK / Harrows
  • Barkodi: 5017626031078
€2.00

Kodi: 5017626031078

Brendi: Harrows

Me turbulatorë për rritje të rrjedhës së ajrit dhe fluturim optimal.

Seti përmban 3 boshte shigjetash.

Ngjyra: E zezë