Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Bishta per pikado - DIMPLEX WHITE / Harrows

Bishta per pikado - DIMPLEX WHITE / Harrows
Bishta per pikado - DIMPLEX WHITE / Harrows
  • Barkodi: 5017626031115
€2.00

Kodi: 5017626031115

Brendi: Harrows

Ngjyra: e Bardhë

- Gropat nxisin një shtresë stabilizuese ajri rreth boshtit
- Zvogëlon tërheqjen dhe rrit ngritjen