Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

ÇANTË PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË

ÇANTË  PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË
ÇANTË  PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË
ÇANTË  PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË
ÇANTË  PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË
ÇANTË PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË
  • Barkodi: 0821264707265
€23.00

ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black  Çantë klasike për këpucë skijimi shumë e përshtatshme me ndarje me zinxhir të dyfishtë e siguruar me Velcro, me sistem të ventilimit për ndarjen kryesore si dhe me rrip mbajtës për dorë dhe për supe.

Ngjyra : E zezë / hirtë/ jeshile

Pesha : 0.70 kg

Madhësia : 40 x 28 x 39 cm

Origjina : Italiane