Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500

Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim / Kettler - OFFICE Track 7895-500
  • Barkodi: 4001397568513
€2,400.00

Puna në zyre nuk duhet të shoqërohet më me kalimin e kohës vetëm në një pozicion ulur.


Rutinë me një tavolinë të rregullueshme ku mund të stërviteni, të lexoni, të flisni në telefon dhe të punoni me kompjuter në të njëjtën kohë.

Duke punuar dhe duke qëndruar në lëvizje, ju digjni deri në 500 kalori në orë, që është mënyra më e mirë për t'u kujdesur për shëndetin, figurën dhe mirëqenien tuaj.

Motor AC 3,5 HP i qetë dhe i fuqishëm (0,1-6 km/h, <65 decibel).

Zona e vrapimit: 135 x 55 cm .

Një tavolinë e madhe: 120 x 75 cm me priza për lidhjen e një monitori, laptopi ose telefoni është një vend pune i organizuar perfekt.

Lartësia e tavolinës me rregullim elektronik në intervalin: 102 - 137 cm.

Projektuar në mënyrë ergonomike për rregullim të përshtatshëm të lartësisë.

Paneli i kontrollit shfaq parametrat më të rëndësishëm të trajnimit që ju lejojnë të kontrolloni ngarkesën në sistemin kardiovaskular: shpejtësinë, distancën, konsumin e energjisë dhe kohën.

E pajisur me një pajisje USB dhe një rrip rryme.

Të dhënat teknike:

Pajisje shtesë 3 x prizë; 2 x USB; mbështetëse krahu ergonomik

Shpejtësia e rregullueshme nga 0,1 - 6 km/h; me rritje prej 0,1 km/h

Pesha maksimale e rekomanduar: 180 kg

Vlerat bazë të shfaqura gjatë stërvitjes Shpejtësia; hapa; koha; distanca; kaloritë