Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100

Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Nuk ka në stok
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100
  • Barkodi: 7640119481456
€800.00

Dimensionet: 165 x 109 x 63 cm

LCD me 12 programe duke përfshirë HRC dhe memorie të përdoruesit

Shfaqje e vazhdueshme e 7 funksioneve.

Sistemi magnetik i frenave ofron 16 faza të rezistencës.

Alarmi vizual kur kalon frekuencën maksimale të pulsit.

Testi i fitnesit të pulsit të rikuperimit.

Rregullimi horizontal i ulëses.

Pedale të balancuara.

Rrotullat e transportit përpara dhe rregullimi i lartësisë në pjesën e pasme.

Lidhja e rrjetit.

Ngarkesa maksimale e përdoruesit: 130 kg.