Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100

Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
Biçikleta magnetike - Kettler RIDE - 100
 • Barkodi: 7640119481227
€450.00

Pesha maksimale e përdoruesit: 130kg

Dimensionet: 90cm x 54cm x 136cm

Sistemi i frenimit: Manual

Ekrani: kohëzgjatja, distanca, shpejtësia, RPM, kaloritë, rrahjet e zemrës

Matja e rrahjeve të zemrës: Sensore të pulsit të zemrës

Energjia: Me bateri

Rregullimi i shalës: Pjerrësi, Horizontale dhe Vertikale

Rregullimi i Timonit: Vertikal dhe Pjerrët

Mbajtëse për: Telefon dhe Tablet

Fleksibël dhe i lëvizshëm falë funksioneve të rrotave