Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Balance board / Kettler - 7351-300

Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
Balance board / Kettler - 7351-300
 • Barkodi: 4001397398424
€30.00
 • o   Disk plastik i fortë me cilësi të lartë

  o   Sipërfaqe e gërshetuar për stabilitet dhe siguri optimale

  o   Pajisje trajnimi ideale për shtëpinë tuaj, zyrën ose ndërmjet tyre

  o   Diametri: 40 cm

  o   Ngjyra: e kuqe burgundy/e bardhë perle

  o   Pesha maksimale e përdoruesit: 100kg