Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Pompa për topa / Molten - AP50

Pompa për topa / Molten - AP50
Pompa për topa / Molten - AP50
  • Barkodi: 4905741753931
€22.00

Pompë e madhe me cilësi të shkëlqyer, ultra efikase.

Ndërtim i fortë i kompletuar me gjilpërë.

Përbërja: alumin i lehtë.

Një domosdoshmëri për mësuesit dhe trajnerët.

Lartësia: 50cm

Pesha: 0,5kg

*Vëmendje:

Kur fryni një top me një pompë, është  e rëndësishme që gjilpëra të lubrifikohet  përpara futjes. Ne sugjerojmë që sapuni i butë do të ishte një substancë e përshtatshme.