Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mini basketbol set për fëmijë / Molten

Mini basketbol set për fëmijë / Molten
Mini basketbol set për fëmijë / Molten
  • Barkodi: 4905741990671
€20.00

Set mini koshi, mbajtëse me ngjitëse dhe top

Dimensionet: 28 x 15.5 cm (dërrasë) | Ø 9 cm (topa) | Ø 16 cm (unazë)