Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Ngjitës për Hendboll 100ml / Molten - MHR100

Ngjitës për Hendboll 100ml / Molten - MHR100
Ngjitës për Hendboll 100ml / Molten - MHR100
  • Barkodi: 4905741990763
€12.00

Ngjitësi tretet lehtësisht dhe lahet edhe nga dyshemeja e sallës.

Nuk përmban aditivë kimikë.

Homologuar nga IHF.

Përmbajtja: 100 ml