Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Ngjitës për hendboll 100ml / Molten - YG00011

Ngjitës për hendboll 100ml / Molten - YG00011
Ngjitës për hendboll 100ml / Molten - YG00011
  • Barkodi: 4905741824457
€20.00

Ngjitësi tretet lehtësisht dhe lahet edhe nga dyshemeja e sallës.

Nuk përmban aditivë kimikë.

Homologuar nga IHF.

Përmbajtja: 100 ml