Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikletë / Scott - SPEEDSTER 40 (CD16) - 22

Biçikletë / Scott - SPEEDSTER 40 (CD16) - 22
Biçikletë / Scott - SPEEDSTER 40 (CD16) - 22
  • Barkodi: 7615523326136
€1,300.00

Opcionet

Korniza:

Speedster Disc / 6061 D.Butted Alloy

Endurance geometry / int. cable routing

Syncros fender kit ready

Piruni:

Speedster Alloy Disc

1 1/4"-1 1/2" Excentric Alloy steerer

Ndërruesi i pasëm:

Shimano Claris RD-R2000-GS

16 Speed

Ndërruesi i përparëm:

Shimano Claris FD-R2000

Ndërruesit:

Shimano Claris ST-R2000 / 50x34 T

Zinxhiri:

KMC X8

Frenat:

Tektro MD-C511 Mech.Disc

Rotor:

Tektro TR-160-35 rotor 160/F dhe 160/R

Timoni:

 Syncros Creston 2.0 Compact

31.8mm

H’Stem:

Syncros RR2.5

1 1/4" / four Bolt 31.8mm

Gypi i ulëses:

Syncros RR2.5 27.2/350mm

Ulësja:

Syncros Tofino Regular 2.5

Përpara dhe pjesa e pasme:

Formula Ekipi II CL Disc 28 H

Dhëmbëzorët:

Black 2 mm

Rima:

Syncros Race 24

28 Para / 28 Pas

Gomat:

Schwalbe Lugano 700x32C

Pesha: 11.20kg

Pesha maksimale: 120 kg

Pesha e maksimale përfshin biçikletën, përdoruesin, pajisjet dhe bagazhet e mundshme shtesë.