Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikletë / SCOTT - SUB COMFORT 20 UNISEX - 23

Biçikletë / SCOTT - SUB COMFORT 20 UNISEX - 23
Biçikletë / SCOTT - SUB COMFORT 20 UNISEX - 23
  • Barkodi: 7615523529957
€950.00

Opcionet

Korniza:

Sub Comfort 6061 Tig welding

Piruni:

SR Suntour M3010 / 50mm travel / coil

Ndërruesi i pasëm:

Shimano RD-TX800-SGS 7 Speed

Ndërruesi i përparëm:

Shimano FD-TY510

Ndërruesit:

Shimano ST-EF41

Zinxhiri:

KMC Z51

Dorëzat e frenave:

Shimano ST-EF41

Frenat:

Promax TX123

Timoni:

HL NR-AL-16 W: 610mm Komfort

H'stem:

Syncros UC3.0 i rregullueshëm

Gypi i ulëses:

Syncros UC3.0 / 31.6 mm

Ulësja:

Syncros Capilano

Rrima:

Cross X14, 32h

Goma e pasme:

Schwalbe Road Cruiser 700x47c

Dritat:

Para: Axa Compactline 35 / Pas: Axa

Pedalet:

Syncros SP-827

Pesha:

19kg

Pesha maksimale e rekomanduar:

128 kg

Pesha e përgjithshme përfshin biçikletën, çiklistin, pajisjet dhe bagazhet e mundshme shtesë.