Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Fanela basketbolli set dyanëshe, Black/Green - Spalding

Fanela basketbolli set dyanëshe, Black/Green - Spalding
Fanela basketbolli set dyanëshe, Black/Green - Spalding
  • Barkodi: 4051309545866
€25.00

Opcionet

Spalding Double Face jane dresa reversibile, te krijuara me materiale te lehta dhe te rehatshme

- Reversibile, mund te vishen ne dy anet

- Materiali 100% poliester

- Ngjyrat: Gjelbert dhe Bardhe