Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN

Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
E re
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
Rrjeta basketbolli Official On Count / Spalding 8509SPCN
  • Barkodi: 689344413402
€22.00

Sythet e ngurtë në krye të rrjetës ndihmojnë në parandalimin e rrahjes dhe janë shtuar majat e polipropilenit për qëndrueshmëri.

 

o   Përshtatet me shumicën e unazave standarde

o   Projektuar për përdorim të jashtëm