Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN

Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - LONG HAIR CAP JU BLACK/GREEN
  • Barkodi: 5053744632810
€10.00

Ideale për flokë të mesme dhe të gjatë.

Ofron rehati dhe përshtatje superiore

Kapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori