Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE

Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
Kostume për larje për fëmijë / Speedo - PPT LS SWIMSUIT JF BLUE/PURPLE
  • Barkodi: 5059937288307
€42.00

Opcionet

Përbërja: 82% poliestër i ricikluar, 18% elastan (Creora ® HighClo)

I përshtatshëm për notim të rregullt

Mbulim i lartë i krahëve, gjoksit dhe shpinës

Hapja e zinxhirit të përparmë

 

Teknologjia Creora® Highclo™ siguron:

Rezistencë më të lartë ndaj klorit

Forcë dhe qëndrueshmëri më të madhe të materialit

Ngjeshje dhe formësim të siluetës

Linja e përparme - ofron komoditet shtesë dhe modesti të ngjyrave të ndezura

 

Teknologjia ECO EnduraBrite ofron:

Mbajtje më të gjatë të ngjyrave

Rezistencë më të lartë ndaj klorit sesa pëlhurat standard