Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE

Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
Rrethore për not për fëmijë / Speedo - SEASQUA YRS IU ORANGE
  • Barkodi: 5053744346014
€23.00

Për moshat 0-12 muaj, deri në 11 kg.

PVC me cilësi të lartë me valvola sigurie

Fëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produkt

Prodhuar sipas standardeve australiane dhe evropiane të sigurisë