Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Zbritje
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - M SURFKNIT PRO AF WHITE/BLACK
  • Barkodi: 5053744688275
Day
Hour
Min
Sec
€35.00
€41.00

Opcionet

Prodhuar me teknologji ekskluzive, për mbështetje, frymëmarrje dhe rehati

Pjesa e sipërme e lehtë ofron ventilim 360°

Dizajni i jashtëzakonshëm S-Trac shpërndan ujin, duke rritur kontaktin e drejtpërdrejtë me sipërfaqen.

Pjesa e sipërme: Tekstil

Shtojca e jashtme: Gomë sintetike