Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM BLCK/WHITE
  • Barkodi: 5051746383082
€32.00

Opcionet

Material i butë dhe i riciklueshëm

Veshje tekstili për rehati të përmirësuar

Porta të sipërme për të lejuar rrjedhjen e ajrit

Skeda të dobishme në pjesën e pasme për të ndihmuar kur vishni

Ideale për plazh ose pishinë

 

Udhëzime kujdesi: Larje me dorë