Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE

Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Zbritje
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
Këpucë uji për plazh, për meshkuj / Speedo - ZANPA AM NAVY/WHITE
  • Barkodi: 5051746546777
Day
Hour
Min
Sec
€26.00
€33.00

Opcionet

Material i butë dhe i riciklueshëm

Veshje tekstili për rehati të përmirësuar

Porta të sipërme për të lejuar rrjedhjen e ajrit

Skeda të dobishme në pjesën e pasme për të ndihmuar kur vishni

Ideale për plazh ose pishinë

 

Udhëzime kujdesi: Larje me dorë