Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY

Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Zbritje
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
Shorce për not për fëmijë / Speedo ESSENTIAL END+ JAM JM NAVY
  • Barkodi: 5053744480381
Day
Hour
Min
Sec
€23.00
€25.00

Opcionet

Shorce noti për fëmijë

Dizajn shumë origjinal

Rrip brezi për një përshtatje më të mirë

Përbërë nga pëlhura Speedo Endurance®+ e cila është 100% rezistente ndaj klorit

Pëlhura është rezistente ndaj rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB

Jammers / këmbë të gjata

Ngjyra: e kaltër e mbyllur