Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize

Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize
Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize
Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize
Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize
Goma notuese krahu për fëmijë / Speedo - ROLL UP Armbands JU Orange Onesize
  • Barkodi: 5051746549778
€8.00

I përshtatshëm për fëmijët e moshave 2-12 vjeç dhe deri në 60 kg, plotëson standardet evropiane të sigurisë

Materiali: PVC me cilësi të lartë

Lehtë për tu veshur edhe kur fryhet

Me valvola sigurie

Fëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produkt