Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue

Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
Goma notuese krahu për fëmijë 2-6 vjeç / Speedo PRT Armbands IU Green/Blue
  • Barkodi: 5059937304557
€12.00

Për moshat 2 - 6 vjeç (deri në 25kg)

Dizajn shumëngjyrësh

Fëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produkt

Prodhuar sipas standardeve australiane dhe evropiane të sigurisë