Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Rrjet për Volejboll, standarde 2.5 mm / Sportsystem

Rrjet për Volejboll, standarde 2.5 mm / Sportsystem
Rrjet për Volejboll, standarde 2.5 mm / Sportsystem
  • Barkodi: s04752
€75.00

Rrjetë standarde e volejbollit me diametër 2.5mm, nyje polietileni, e kompletuar me kabllo dhe fjongo pvc