Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Bandana / VIKING 1982 multicolour

Bandana / VIKING 1982 multicolour
Bandana / VIKING 1982 multicolour
Bandana / VIKING 1982 multicolour
Bandana / VIKING 1982 multicolour
Bandana / VIKING 1982 multicolour
  • Barkodi: 5901115812630
€8.00

Edicioni klasik i bandanas Viking siguron përdorimin dhe mbrojtjen e tij shumë universale në të gjitha kushtet, duke e bërë këtë produkt një domosdoshmëri për çdo person aktiv.

 

Karakteristikat kryesore:
Materiali shtrirjeje me 4 drejtime për fleksibilitet të përsosur
100% pa telashe, material i tharjes së shpejtë,
Një madhësi e përshtatshme për të gjithë
Përdorime të shumëfishta: si kapelë e plotë, shirit koke, kapuç, maskë, shall, shall
Materiali: 100% poliestër