Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Aerobic step aktive - Toorx AHF-024

Aerobic step aktive - Toorx AHF-024
Aerobic step aktive - Toorx AHF-024
Aerobic step aktive - Toorx AHF-024
Aerobic step aktive - Toorx AHF-024
Aerobic step aktive - Toorx AHF-024
  • Barkodi: 8029975990859
€50.00

Me një hap aerobik ju mund të punoni të gjithë muskujt dhe sistemin tuaj kardiovaskular me një intensitet të lartë, në mënyrë që të digjni shumë kalori në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese!

I rregullueshëm në tre lartësi për një ndryshim në intensitet.

 

- Dimensionet: 78 x 28 x 10/15/20
- Sipërfaqe jo e rrëshqitshme
- E rregullueshme në tre lartësi të ndryshme: 10, 15 dhe 20
- Dimensionet e paketimit: 83 x 33 x 57
- Pesha bruto: 4,80 kg
- Pesha neto: 4,00 kg