Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Frenat alpinist / MARKER ALPINIST 105mm

Frenat alpinist / MARKER ALPINIST 105mm
Frenat alpinist / MARKER ALPINIST 105mm
  • Barkodi: 8605006454516
€55.00

Frenat alpinist MRK ALPINIST 105mm Marker Alpinist Brake Skistopper 105mm është një frenim i lehtë për serinë Alpinist dhe garanton funksionim të lehtë me peshë minimale.

Në modalitetin e ecjes, ai kyçet automatikisht në hapin e parë dhe riaktivizohet kur kalon në modalitetin e afrimit.

Pesha: 90 g 

- Kyçet automatikisht me hapin e parë

- është veçanërisht afër skive