Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18

Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18
Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18
Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18
Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18
Helmet për skijim / MARKER COMPANION black - 18
  • Barkodi: 0821295062203
€70.00

Opcionet

Me përshtatjen e saj të shkëlqyer dhe ndërtimin e lehtë në kallëp, COMPANION është helmeta perfekte për të gjithë.

Pesha: 440g(M)


Karakteristika:

Sistemi i kanaleve MarkAIR

2 Pozicionone për kontrollin e klimës

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim i performancës Xdry