Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet për skijim / MARKER - SQUAD black

Helmet për skijim / MARKER - SQUAD black
Helmet për skijim / MARKER - SQUAD black
  • Barkodi: 0821295072004
€65.00

Opcionet

Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.


Madhësia M: 55-59 cm

Madhësia L: 59-63 cm

Pesha : 560 g(L), 500g(M)


Karakteristika: 

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim Xdry Performance