Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Lidhese / MARKER 4.5 VMOTION JR black-anthracite

Lidhese / MARKER 4.5 VMOTION JR black-anthracite
Lidhese / MARKER 4.5 VMOTION JR black-anthracite
  • Barkodi: 883295306923
€68.00

Lidhese SKI MRK 4.5 VMOTION JR black-anthracite

Pesha : 570 g

Mban peshë : < 57 kg

Gama DIN/Iso : 0.75 - 4.5

Të përshtatshme për këpucë për të rritur dhe fëmijë.