Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm

Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm
Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm
Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm
Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm
Çantë për dy palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 195cm
  • Barkodi: 0821264707302
€40.00

Çantë klasike e përshtatshme për dy palë skija me një ndarje me zinxhirë në dy drejtime, me rrip mbajtës të mbushur me Velcro dhe me sistem ventilimi për ndarjen kryesore.

Ngjyra: E zezë dhe e verdhë

Pesha: 0.85 kg

Dimensionet: 195 x 35x 35 cm

Origjina: Gjermani