Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Lëkurë për skija / Völkl UNIVERSAL VACUUM / 190cm

Lëkurë për skija / Völkl UNIVERSAL VACUUM / 190cm
Lëkurë për skija / Völkl UNIVERSAL VACUUM / 190cm
  • Barkodi: 0821264553770
€180.00

Lekure per skija VLK UNIVERSAL VACUUM 190cm Funksionojnë me një ndërtim shumështresor me cilësi të lartë.

Madhësia : 190 cm 

Përbërja : Mohair 65% dhe Najlon 35%

Kjo sipërfaqe ngjitëse revolucionare përmban një sipërfaqe unike që prodhon një vakum kur tërhiqet, duke u ngjitur fort në sipërfaqen e rrëshqitjes.