Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Shkopinjë për skijim për Fëmijë / Völkl JR PHANTASTICK berry

Shkopinjë për skijim për Fëmijë / Völkl JR PHANTASTICK berry
Shkopinjë për skijim për Fëmijë / Völkl JR PHANTASTICK berry
  • Barkodi: 821264729267
€16.00

Opcionet

Gjatësia : 90cm dhe 100cm 

Boshti : Alu 5083, 14 mm

Të përshtatshme për fëmijë